Records pictòrics de la Pobla de Claramunt de Josep Díaz-Galera

Divendres 27/09/2019

La Sala Municipal d'Exposicions de la Pobla de Claramunt acull fins al dissabte 28 de setembre una col·lecció d'olis i aquarel·les de Josep Díaz-Galera. La mostra està inclosa dins de la programació de l'Agenda Cultural i l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.
La inauguració va anar a càrrec de l'alcalde, Antoni Mabras, i de la regidora de Cultura, Montse Sanou, el diumenge 15 de setembre al migdia. Amb el títol "Tinc de la Pobla el record...", Josep Díaz-Galera porta a la Sala Municipal una quarantena d'obres, una gran part de les quals són racons de la Pobla de Claramunt, un poble al qual sempre s'ha sentit vinculat des de la seva infància, ja que entre els anys 1950 i 1957 va viure a l'Estrassa.
Hi ha quadres de l'antic Casino, de la plaça de les Tres Fonts, de l'Estació, de l'església, del centre del poble, combinats amb altres paisatges, com les muntanyes de Montserrat, flors i altres temàtiques. Són obres plenes de realisme. Díaz-Galera ja va exposar a l'espai cultural poblatà el 2004. L'horari de visites de la mostra és de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Inauguració de la mostra pictòrica de Josep Díaz-Galera
Inauguració de la mostra pictòrica de Josep Díaz-Galera

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48