Propostes per a la gent gran per a la temporada 2018-2019

Dimecres 05/09/2018

L'Associació per a l'Oci de la Gent Gran ja té a punt el programa d'activitats per a la temporada 2018-2019. La programació inclou les propostes anuals, la majoria de les quals es mantenen d'altres edicions, i les festes i sortides previstes. L'entitat compta amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament.
Pel que fa a les activitats anuals, l'oferta inclou: gimnàstica per a la gent gran, fisioteràpia, classes de sardanes, de sevillanes, tardes de bingo, bingos especials amb berenar i el taller de la memòria. Algunes de les propostes s'iniciaran el mes de setembre i d'altres a l'octubre i la majoria finalitzaran el juny.
Les inscripcions es poden fer al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal fins al divendres 14 de setembre, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia. I a partir del dilluns 17 de setembre, de dilluns a dijous, de les 9 a les 12 del matí, i, de dilluns a divendres, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. El pagament s'haurà de fer per transferència o bé amb targeta de crèdit o dèbit. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 087 800.
Quant a les activitats festives, el diumenge 16 de setembre s'iniciarà la temporada de ball amb el grup Tago Mago. Es farà a les 6 de la tarda a l'Ateneu. 
El diumenge 30 de setembre hi haurà una arrossada popular i un ball amb el músic Bartomeu. El dinar tindrà lloc a partir de les 2 del migdia a la plaça de l'Ajuntament i, a continuació, hi haurà el ball a l'Ateneu. Els tiquets es podran comprar fins al dimecres 26 de setembre a l'Espai Municipal de la Gent Gran, de les 4 a les 7 de la tarda. El preu serà de 8 euros per als socis de l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran i de 12 euros per als qui no en són socis. S'inclou el dinar i l'entrada al ball.
L'entitat també organitzarà la castanyada, el diumenge 4 de novembre, i el mes de desembre es farà una festa de Nadal, el dijous 20. Pel que fa a les excursions, per a mitjan d'octubre se'n preveu fer una a Penelles i a l'estany d'Ivars i Vila-sana i per a mitjan de novembre es programa una visita a les botigues antigues de Salàs de Pallars.

Arrossada popular, a la plaça de l'Ajuntament
Arrossada popular, a la plaça de l'Ajuntament

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48