Pintura i música coral, properes propostes de les Festes Culturals

Dimecres 03/10/2018

Les Festes Culturals, que es van iniciar a principi de setembre, continuen a la Pobla de Claramunt. El diumenge 7 d'octubre es portaran a terme dues propostes: la inauguració de l'exposició dels alumnes de l'Escola de Pintura del municipi i una cantada de la Coral La Lira, inclosa dins dels actes del Correllengua i de la celebració del centenari de l'entitat.
La mostra, que porta per títol "Pintura: idees pintades", s'inaugurarà a la 1 del migdia a la Sala Municipal. Es podran veure les obres de deu alumnes de l'Escola de Pintura local, sota el mestratge de la poblatana Pilar Gil, que seran: Leonor García, Roser Chiva, Eulàlia Gibert, Maria Teresa Brugués, Angelina Solé, Rosa Romeu, Rosa Sabaté, Montserrat Riba, Pepita Argelich i Salvador Rico. La col·lecció pictòrica es podrà visitar fins al dissabte 20 d'octubre. L'horari d'obertura serà de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.
El mateix diumenge, a les 6 de la tarda a la plaça dels Vivencs, la coral La Lira oferirà una cantada, inclosa dins dels actes de commemoració del centenari del naixement de l'entitat. Aquesta actuació també formarà part del Correllengua 2018, que enguany  està dedicat al moviment de la Nova Cançó.
Les Festes Culturals, organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, s'allargaran fins al mes de novembre. Les propostes que s'han programat són: la representació l'obra de teatre infantil El petit príncep, l'exposició d'escultures elaborades amb cuir de Núria Clotet i la cantada central del centenari de la Coral La Lira, amb el títol "Història d'una coral".

Exposició dels alumnes de l'Escola de Pintura, la'ny 2017
Exposició dels alumnes de l'Escola de Pintura, la'ny 2017

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48