Petits i grans gaudeixen de les activitats nadalenques

Dimecres 16/01/2019

A la Pobla de Claramunt, des de mitjan de desembre i fins a principi de gener, es van portar a terme diverses propostes amb motiu de les festes nadalenques. Des de l'Ajuntament, els centres educatius i les entitats locals es van organitzar una sèrie d'activitats adreçades a petits i grans.
Des de la regidoria de Joventut, a través del Cau Jove, els joves poblatans van poder participar en diferents tallers, campionats i sortides. Es va fer un taller de torrons, un de decoracions nadalenques, un campionat de Fifa 19, la festa de l'amic invisible i una sortida per assistir a l'emissió en directe del programa de La Marató de TV3.
Per a la quitxalla, del 2 al 4 de gener, la regidoria d'Infància va portar a terme una nova edició del Casalet i del Juga al Nadal. Hi van participar una quarantena de nens i nenes, des de P2 fins a 5è, i es va comptar amb cinc monitors i monitores. Durant aquests tres dies, els més petits van participar en diferents jocs i tallers, com confeccionar el fanalet per anar a rebre els Tres Reis.
Els infants van ser els protagonistes de la representació que es va oferir el dimarts 18 de desembre a l'Ateneu Gumersind Bisbal, que es va omplir de pares, mares i familiars. La festa es va organitzar des de la regidoria d'Educació, a través de les educadores de la Llar d'Infants Municipal Sol Solet.
El local de l'Ateneu també va ser l'escenari, el dimecres 19 de desembre, de l'escenificació de l'alumnat de les classes d'anglès, que va organitzar la regidoria d'Educació. La representació, dirigida per les dues professores, va tenir com a temàtica el concurs Got Talent, i també es va rebre la visita del Pare Noel. A la Llar d'Infants Municipal Sol Solet i a l'escola Maria Borés, els nens i nenes també van viure el Nadal amb diferents activitats, com rebre la visita del patge Faruk o fer cagar el tió.
La música també va tenir un lloc destacat en aquestes festes. El diumenge 23 de desembre, l'església de Santa Maria va acollir una cantada de la Coral Mixta d'Igualada, i el dissabte 29 de desembre, un concert de nadales de la Coral la Lira, emmarcat dins dels actes de celebració del centenari de l'entitat.
Un altre dels actes que va tenir lloc aquestes dates i que es manté d'anys anteriors va ser la recepció de Nadal que ofereix l'Ajuntament als treballadors i treballadores municipals, al professorat dels cursos i a les entitats locals, que es va fer el dilluns 17 de desembre al Teatre Jardí. Hi van assistir una vuitantena de persones. L'alcalde, Santi Broch, va felicitar les festes i va agrair la feina que es realitza des de tots els sectors presents per tirar endavant el municipi.
A més de totes aquestes propostes, el dijous 20 de desembre al local de l'Ateneu es va fer una demostració de sevillanes, sardanes i balls en línia, que es va organitzar des de la regidoria de Benestar Social. I la Sala Municipal d'Exposicions va acollir una col·lecció pictòrica de Fina Vives. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura, portava per títol "Pinzellades del Mediterrani" i es va poder visitar del 16 al 29 de desembre.

Representació dels nens i nenes de la llar d'infants, a l'Ateneu
Representació dels nens i nenes de la llar d'infants, a l'Ateneu

Espectacle dels alumnes d'anglès, a l'Ateneu
Espectacle dels alumnes d'anglès, a l'Ateneu

Recepció de Nadal, al Teatre Jardí
Recepció de Nadal, al Teatre Jardí

Activitat del Juga al Nadal, a l'escola
Activitat del Juga al Nadal, a l'escola

Grup de nens i nenes que van participar al Juga al Nadal
Grup de nens i nenes que van participar al Juga al Nadal

Inauguració de l'exposició de pintura de Fina Vives, a la Sala Municipal
Inauguració de l'exposició de pintura de Fina Vives, a la Sala Municipal

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48