Obertes les inscripcions per al Casalet i el Juga el Nadal

Dimecres 14/11/2018
Les inscripcions per al Casalet i el Juga al Nadal ja estan obertes. Les dues activitats es faran els dies 2, 3 i 4 de gener i les inscripcions es podran fer fins el dilluns 3 de desembre al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal. Aquestes dues propostes s'organitzen des de les regidories d'Infància i d'Educació de l'Ajuntament.
El Casalet està adreçat a la quitxalla des de P0 fins a P2 i es farà de les 9 del matí a la 1 del migdia a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet. El Juga és per als nens i nenes des de P3 fins a sisè i també es farà de les 9 del matí a la 1 del migdia a l'escola Maria Borés. Durant els tres dies, s'organitzaran diverses activitats relacionades amb l'hivern i el Nadal. En les dues propostes es disposarà d'un servei d'acollida al matí, de 3/4 de 8 a 3/4 de 9, i al migdia 1/4 de 2 a les 2. El preu serà d'1€ per a cada franja horària.
El preu de les dues activitats és de 20 € cada una i el pagament es pot fer per transferència o amb targeta de crèdit o dèbit. Per fer la inscripció caldrà omplir la butlleta i portar una fotocòpia de la Seguretat Social del nen o nena i una del DNI del pare, mare o del tutor o tutora. L'horari d'inscripció és de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia, i de dilluns a divendres, de les 4 a les 7 de la tarda. Les butlletes per inscriure's es poden trobar a l'Ajuntament, al Local Social de l'Ateneu i descarregar-se al web de l'Ajuntament.
 

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48