Obertes les inscripcions del Juga i del Casalet de Primavera

Dimecres 28/02/2018

La regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament organitza, per les vacances escolars de Setmana Santa, les propostes del Juga i del Casalet de Primavera. Les inscripcions ja estan obertes es podran fer fins al dimecres 14 de març, a l'Ateneu Gumersind Bisbal, de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia, i de dilluns a divendres, de les 4 a les 7 de la tarda.
En el moment d'inscriure's caldrà portar la butlleta d'inscripció, una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social i una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/a del nen o nena. Les butlletes d'inscripció es poden trobar a la consergeria de l'escola Maria Borés, a l'Ateneu Gumersind Bisbal, a l'Equipament Infantil de can Galan, al Cau Jove i a l'Ajuntament. També es poden descarregar al web municipal.
Tant el Juga com el Casalet es faran del dilluns 26 al dijous 29 de març, de les 9 del matí a la 1 del migdia, i el preu serà de 20 €. També es disposarà d'un servei d'acollida, de 3/4 de 8 a 3/4 de 9 del matí i d'1/4 de 2 a les 2 del migdia. El preu serà d'1 € al dia per a cada franja horària.
El Casalet està adreçat als infants des de P0 fins a P2 i el Juga, als nens i nenes des de P3 fins a 6è. La primera proposta es fa a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet i la segona, a l'escola Maria Borés. Durant els quatre dies, els infants que participin al Casalet podran explorar, jugar, cantar, ballar i gaudir de moltes altres activitats. Els nens i nenes que vagin al Juga faran manualitats, sortides als parcs i equipaments del poble, jocs al pati, cantar i dansar, i també faran la mona. Les propostes del Casalet i del Juga s'organitzen coincidint amb les vacances escolars de Nadal, Setmana Santa i estiu i en cada edició tenen una molt bona acollida.

Edició del Casalet de Primavera de l'any 2017
Edició del Casalet de Primavera de l'any 2017

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02