Obertes les inscripcions del Casalet i del Juga a la Primavera

Dimecres 20/03/2019

Les inscripcions del Casalet i del Juga a la Primavera ja s'han obert i es podran fer fins al dijous 3 d'abril. Les dues activitats es faran del 15 al 18 d'abril i les organitzen les regidories d'Infància i d'Educació de l'Ajuntament.
El preu de les dues propostes és de 20 euros cada una. Les inscripcions es poden fer al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal, de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia, i, de dilluns a divendres, de les 4 a les 7 de la tarda. El pagament es podrà fer per transferència bancària o amb targeta.
Per inscriure's caldrà portar la butlleta d'inscripció, una fotocòpia de la targeta de la seguretat social del nen o de la nena i una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor/a. El full d'inscripció es podrà trobar a l'Ajuntament, a l'Ateneu Gumersind Bisbal, a l'escola Maria Borés, a la Llar d'Infants Sol Solet o descarregar-la del web municipal.
El Casalet està adreçat a la quitxalla des de P0 fins a P2 i les activitats es faran de les 9 del matí a la 1 del migdia a la llar d'infants municipal. Durant les quatre jornades, les criatures participaran en jocs i en propostes relacionades amb la primavera i Pasqua. El Juga es farà a les instal·lacions de l'escola Maria Borés també de les 9 del matí a la 1 del migdia i està destinat als nens i nenes des de P3 fins a sisè. Es faran tallers de manualitats, sortides als parcs i equipaments del poble, jocs al pati i aprendran cançons i danses.
Tant al Casalet com el Juga es disposarà d'un servei d'acollida al matí, de 3/4 de 8 a 3/4 de 9, i al migdia, d'1/4 de 2 a les 2. El preu serà  d'1 euro per cada franja horària i per dia.

Activitat del Juga a la Primavera 2018
Activitat del Juga a la Primavera 2018

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48