Obert el termini de petició de subvencions per a les entitats locals

Dimecres 21/02/2018

Les entitats locals podran presentar fins al 20 d'abril les sol·licituds de subvencions per al 2018. Les peticions es podran presentar al registre d'entrada de l'Ajuntament, de dilluns a divendres, de les 8 del matí a les 3 del migdia i els dimarts també de les 4 a 2/4 de 7 de la tarda.
En el moment de presentar la sol·licitud s'haurà d'omplir una instància i adjuntar un pressupost de les activitats objecte de la subvenció que s'organitzaran al llarg de l'any. A partir d'aquí la Junta de Govern Local valorarà les peticions i atorgarà les ajudes. Un cop realitzades les propostes s'hauran de presentar les factures justificatives de la despesa.
Tota la documentació necessària es pot trobar al web de l'Ajuntament: www.lapobladeclaramunt.cat (Ajuntament-Informació oficial-Ordenances i reglaments generals). El punt es va tractar en el Ple ordinari del 24 de gener i es va aprovar amb els vots a favor de PDeCAT, Participa! i Junts per la Pobla i l'abstenció d'ERC.
En aquest primer Ple ordinari de l'any també es va aprovar, inicialment, la modificació de les Normes Subsidiàries de Planejament en sòl no urbanitzable del Maset dels Soterons per a usos agrícoles. El punt es va aprovar amb els vots a favor del PDeCAT i l'abstenció de Participa!, Junts per la Pobla i ERC.

Ple ordinari del 24 de gener
Ple ordinari del 24 de gener
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02