Nil Enríquez i Èlia Ibarra guanyadors absoluts de la Copa Nadal de Natació

Divendres 28/12/2018
Nil Enríquez, amb un temps de 12.12, i Èlia Ibarra, amb un temps de 14.24, van ser els guanyadors absoluts de la Copa Nadal de Natació, que va tenir lloc el dimarts 25 de desembre al migdia a la Piscina Municipal. La competició, organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, va arribar a la 47a edició.
Hi van participar 29 nedadors i nedadores, 24 en la categoria masculina, i 5 en la femenina. La resta de guanyadors i guanyadores de les diferents categories i els temps obtinguts van ser: Marc Tolosa, primer classificat comarcal masculí, amb un temps de 12.67; Carla Perianes, primera classificada comarcal femenina, amb un temps de 14.32; David Sevilla, primer classificat local masculí, amb un temps de 13.47, i Anna Jové, primera classificada local femenina, amb un temps de 32.32.
Es va fer un reconeixement al nedador de més edat, que va ser Josep Pino, de 72 anys, i al més petit, que va ser Anna Jové, de 9 anys. Josep Pino també va ser l'últim classificat masculí, amb un temps de 33.14, i va rebre com a obsequi, i com ja és tradició, un bacallà, cedit per l'Ajuntament. L'última classificada de la categoria femenina, Mar Campos, amb un temps de 33.34, també es va endur el mateix present.
El lliurament de copes va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch; de la diputada anoienca al Congrés de Diputats, Carolina Telechea; del regidor d'Esports, Juan Carlos Pérez, i de regidors i regidores del Consistori poblatà. Un cop lliurats els trofeus, es va sortejar una tauleta entre els participants majors de 16 anys, que li va tocar a Jordi Escudé, i una altra per als menors de 16 anys, que va ser per a Gemma Campoy. Els dos presents eren obsequis de l'Ajuntament.
També, entre tots els nedadors i nedadores, es van sortejar diversos regals: un cedit per Esports Sallés, que li va tocar a Daniel Redon, i un altre cedit per Tecnocolor, que va ser per a David Sevilla. Tots els valents nedadors i nedadores van rebre com a reconeixement de la seva participació un trofeu.
L'activitat va aplegar un bon nombre de públic. La temperatura de l'aigua era de 6 graus. Hi va haver rom cremat i cafè amb llet per a tothom i xocolata desfeta per a la quitxalla. Abans de la cursa, a les 12 del migdia, una seixantena de nens i nenes, com ja és tradició, van fer cagar el tió.
La Copa Nadal de Natació compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l'Anoia i empreses i entitats bancàries del poble i de la comarca. Els temps obtinguts pels nedadors i les nedadores es poden consultar en el PDF adjunt.
La Copa Nadal de Natació va arribar a la 47a edició
La Copa Nadal de Natació va arribar a la 47a edició

Grup de participants i autoritats al final de l'activitat
Grup de participants i autoritats al final de l'activitat

L'alcalde en el moment del lliurament del trofeu al guanyador absolut
L'alcalde en el moment del lliurament del trofeu al guanyador absolut

La diputada en el moment del lliurament del trofeu a la guanyadora absoluta
La diputada en el moment del lliurament del trofeu a la guanyadora absoluta
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48