Mostra d'instantànies de l'Agrupació Fotogràfica local, a la Sala Municipal

Dimarts 06/11/2018

Les instantànies són la temàtica de la mostra que acollirà la Sala Municipal d'Exposicions de la Pobla de Claramunt, de l'11 al 24 de novembre. La col·lecció recollirà fotografies de socis i sòcies de l'Agrupació Fotogràfica el Castell de la Pobla de Claramunt. L'activitat l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.
La mostra està inclosa dins de la programació de les Festes Culturals, que es va iniciar a principi de setembre i que finalitzarà aquest mes de novembre. La mostra s'inaugurarà el diumenge 11, a la 1 del migdia. L'horari de visites serà de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.
L'Agrupació Fotogràfica local va néixer el febrer de 2017 i es crea de la passió per la fotografia d'un grup de poblatanes i poblatans que ja feia temps que treballaven en la idea. La seu de l'entitat es troba a la Sala Celler de la masia de can Galan, equipament on també està ubicat l'Arxiu Fotogràfic Municipal (AFM).
La junta de l'agrupació formada per: Neus Aguilera, presidenta; Josep Ferrer, secretari; Lluís Pérez, tresorer, i Andreu Miquel i Jaume Armenteras, vocals. Des del seu naixement, l'entitat organitza un gran nombre d'activitats, com tallers, sortides, concursos o exposicions.
El preu per associar-se és de 25 € anuals i per als nois i noies fins a 13 anys, 10 € anuals. Per obtenir més informació sobre l'entitat es pot fer per mail a d'adreça afpobla@gmail.com, al Facebook AF la Pobla de Claramunt o al mòbil 607 28 53 58.

Sortida fotogràfica per la Pobla de Claramunt
Sortida fotogràfica per la Pobla de Claramunt

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48