Mostra d'imatges de l'Arxiu Fotogràfic Municipal a la Sala d'Exposicions

Dimecres 13/03/2019

Una col·lecció d'instantànies de l'Arxiu Fotogràfic Municipal (AFM) serà la protagonista de la mostra que es podrà veure aquest mes de març a la Sala d'Exposicions. La presentació tindrà lloc el diumenge 17 de març a la 1 del migdia.
La mostra s'organitza des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i es fa cada any entre els mesos de març i abril, normalment pels voltants de Setmana Santa. L'exposició recollirà unes 300 instantànies, que permetran al visitant fer un passeig fotogràfic per la vida i els racons de la Pobla de Claramunt.
Aquesta col·lecció és possible tirar-la endavant gràcies a la feina que porta a terme, des de fa anys, el poblatà Andreu Miquel qui, de manera desinteressada, té cura d'aquest fons d'imatges. La mostra es podrà visitar fins al dissabte 30 de març, de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.
L'Arxiu Fotogràfic Municipal està ubicat a la masia de can Galan. L'horari d'obertura és els dimecres, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Cantada amb motiu de la festa dels avis - Any 1989
Cantada amb motiu de la festa dels avis - Any 1989

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48