Més de 800 corredors participen al cinquè Cros Escolar i Cursa Popular

Dimecres 21/02/2018
El nostre municipi va acollir, el dissabte 17 de febrer al matí, la cinquena edició del Cros Escolar i Cursa Popular, que enguany va ser tot un èxit de participants i que es va incloure, com a novetat, dins del Cros Comarcal de l'Anoia. Al cros hi van participar 653 corredors, dividits en diferents categories, i a la cursa, uns 160, 31 dels quals amb dorsal.
L'activitat esportiva la va organitzar l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola Maria Borés, el centre i el Consell Esportiu de l'Anoia amb la col·laboració de l'Ajuntament i de més d'una trentena d'establiments i empreses locals. Les curses es van iniciar a les 10 del matí i els recorreguts, adaptats a cada categoria, es van fer amb sortida i arribada als terrenys situats al costat de la Llar d'Infants Municipal Sol Solet. Aquest emplaçament i els itineraris era una altra de les novetats d'aquesta cinquena edició.
A la categoria aleví hi va haver 109 corredors i els guanyadors van ser Laia Alonso (Acadèmia Igualada) i Roger Quintana (Marquès de la Pobla). Els primers classificats locals van ser Jua Robert i Èric Morillas. A la categoria benjamí hi van córrer 212 nens i nenes i els guanyadors van ser Martina Solà (Escola Garcia Fossas) i Aleix Morón (Monalco). Els primers classificats locals van ser Rosa Compte i Biel Pont. Pel que fa als prebenjamins hi va haver 157 participants i els guanyadors van ser Èlia Martínez (Maria Borés) i Martí Paín (Maristes Igualada). Els primers classificats locals van ser Iona Compte i Lluc Olvera.
Pel que fa a les categories de secundària, als cadets hi va haver 6 participants i els guanyadors van ser Carlota Díaz (Institut Pere Vives Vich) i Abdel Hakim (IES Badia i Margarit). En la categoria infantil hi van córrer 16 nois i noies i els guanyadors van ser Sira Díaz (Institut Pere Vives Vich) i Jan Solà ( Institut Pere Vives Vich). Els primers classificats locals van ser Judit Marimon i Dan Pérez.
Els darrers a córrer van ser els nens i nenes des de P5 fins a P3. A P5 hi van córrer 82 participants i els guanyadors van ser Anna Salvador (Ateneu Igualadí) i Pol Pozo (Herois del Bruc). Els primers classificats locals van ser Àneu Costa i Marià Còdol.
A P4 hi ha haver un total de 36 corredors i la classificació la van encapçalar Sheila March (Renaixença) i Hugo Molina (Joan Maragall). Els primers locals van ser Aina Alegria i Edgar González. I a P3 hi va haver 35 corredors i els guanyadors van ser Mariona Cuadrado (Escola Emili Vallès) i Carles González (Escola Emili Vallès). Els primers classificats locals van ser Nayla Parcerisas i Leo Conde.
A la Cursa Popular hi va haver 31 corredors i els guanyadors van ser Mariona Planas (Dolors Martí) i Jordi Balaguer. Els primers locals van ser Sara Vilanova i David Estrada. El circuit d'aquesta competició va ser de 2.850 metres que van passar per diferents camins rurals en direcció als Mollons.
A més de tots els premiats, es van donar uns premis als valors que van ser per a Bruna Cazorla (Dolors Martí) i l'Institut Badia i Margarit. El lliurament de medalles va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch; de la directora de l'escola Maria Borés, Marta Royo, i de dues representants de l'AMPA, Sònia Solé i Sònia Arjona. A més dels premis, es van sortejar dues bicicletes de BTT.
Des de l'Ajuntament volem felicitar els organitzadors d'aquesta activitat, que enguany va ser tot un èxit de participació. Per consultar tota la classificació ho podeu fer al web: http://www.ceanoia.cat/.
Participants a la cinquena edició del Cros Escolar
Participants a la cinquena edició del Cros Escolar

Lliurament de premis d'una de les categories del Cros Escolar
Lliurament de premis d'una de les categories del Cros Escolar
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02