Més de 320 persones assisteixen a la botifarrada del barri de les Garrigues

Dimecres 11/07/2018

El barri de les Garrigues va viure, del divendres 6 al diumenge 8 de juliol, la seva festa. La botifarrada de dissabte al vespre i la paella de diumenge al migdia van ser dues de les propostes amb més participació. La festa la va organitzar l'Associació de Veïns amb la col·laboració de l'Ajuntament.
El programa festiu es va obrir el divendres amb un sopar popular en què hi van assistir un centenar de veïns i veïnes. Els comensals es van portar el menjar de casa i després de l'àpat van poder ballar una estona amb els ritmes de Fernando de Màxim.
El dissabte va arribar el torn de la quitxalla. Al matí molts nens i nenes, i algun adult, van gaudir d'un parc d'inflables, tobogans d'aigua, llits per saltar, un camp de tir amb arc, entre d'altres activitats, que van anar a càrrec de l'empresa Anima'ns. També es van poder refrescar amb un bany d'escuma. A la tarda es va jugar el torneig de petanca, que va arribar a l'onzena edició.
I a patir de 2/4 de 10 del vespre, més de 320 persones es van aplegar per sopar pa amb tomàquet amb botifarra, formatge i de postres, coca. Mentre els comensals prenien el cafè va començar el ball, a càrrec del Duo Dip. La gent va sortir de seguida a la pista per ballar i passar una bona estona movent el cos. El ball va durar fins més de les 2 de la matinada.
El campionat de futbol entre veïns del barri, que era l'onzena edició que es jugava, va obrir les propostes festives del diumenge. Tot seguit, es van disputar les finals del torneig de petanca i després va arribar l'hora del dinar. Unes 120 persones van poder menjar un bon plat d'arròs. I, a continuació, per tancar la festa, es va fer un bingo, en què es van sortejar diversos regals, obsequi de l'entitat organitzadora.
En diferents dels actes que es van portar a terme es va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Santi Broch, i de regidors del Consistori. Les activitats es van fer al voltant del parc del barri, al carrer de Girona, decorat amb fileres de banderetes de colors. Festes com aquesta es poden tirar endavant gràcies a la feina dels membres de l'associació i dels veïns i veïnes que hi col·laboren.

Més de 320 persones van assistir a la botifarrada popular del dissabte al vespre
Més de 320 persones van assistir a la botifarrada popular del dissabte al vespre

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48