Més de 230 persones participen als cursos i tallers de la regidoria de Benestar Social

Dimecres 24/10/2018

Més de 230 persones participen a l'oferta de cursos i tallers per a la temporada 2018-2019, organitzada des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament. Dues de les activitats que, com en anteriors edicions, tenen més èxit de participació són pilates, amb 54 inscrits i inscrites, i gimnàstica per a la gent gran, amb 42.
Una altra de les ofertes que ha tingut molt bona resposta és per aprendre a fer funcionar el mòbil, amb 20 persones. Als cursos d'informàtica la participació també és destacada: al de Windows 10 hi ha 9 alumnes i al d'informàtica a l'abast de tothom (nivell bàsic), 11.
Pel que fa als tallers per tirar i remenar s'inclouen classes de manualitats, en les quals hi ha 14 persones inscrites; estímul personal per a l'iniciació a la pintura, amb 11 alumnes, i patchwork, amb 13. Quant a les classes per cuidar el cos i la ment, a ioga hi ha 9 participants i a classes dirigides (tonificació, ritmes llatins, steps, glutis, cardiobox, hit tono i full body), 20. També s'ofereixen classes de Lindy hop, amb 7 alumnes, i un taller de ganxet i mitja, amb 5 alumnes.
La regidoria de Benestar Social també ofereix activitats adreçades, sobretot, a les persones de la tercera edat. En aquest apartat s'inclou la gimnàstica per a la gent gran, el taller de la memòria, amb 11 persones, i fisioteràpia, amb 6 persones.
A més de totes aquestes propostes, a les instal·lacions de l'Ateneu Gumersind Bisbal, la regidoria d'Educació organitza classes d'anglès per a infants. Hi participen una seixantena de nens i nenes. El local també acull activitats organitzades per entitats del municipi, com puntes al coixí, amb 14 puntaires, i els assaigs de la coral, amb 26 cantaires.
Des de l'Associació per a l'Oci de la Gent es porten a terme classes de sevillanes, amb 20 persones inscrites; sardanes, amb 12 i balls en línia, amb 40. En total, es calcula que passen per l'Ateneu fent diferents activitats més de 400 usuaris i usuàries.
Els diferents cursos i tallers es van iniciar entre mitjan de setembre i principi d'octubre i finalitzaran el juny. Les inscripcions encara estan obertes i si alguna persona hi està interessada pot trucar al telèfon 938 087 800.

Una de les classes d'informàtica que es fan al Local Social de l'Ateneu
Una de les classes d'informàtica que es fan al Local Social de l'Ateneu

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48