Més de 200 persones s'inscriuen als cursos i tallers organitzats per la regidoria de Benestar Social

Dilluns 09/10/2017

Més de 200 persones s'han inscrit als cursos i tallers organitzats des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament per a la temporada 2017-2018. Com en altres edicions, dues de les activitats que han tingut més bona acollida han estat pilates, amb 46 inscrits, i gimnàstica per a la gent, amb 38.
Les classes de les diferents propostes es van iniciar entre mitjan de setembre i principi d'octubre i finalitzaran el juny. Les sessions de pilates es fan els dilluns i els dimecres, a partir de les 7 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal i tenen una durada d'una hora. Hi ha tres grups.
Les classes de gimnàstica per a la gent gran es fan els dilluns i els dimecres, a partir de les 9 del matí a l'Ateneu i tenen una durada d'una hora. Es fan dues sessions. Altres propostes que també han tingut molt bona resposta han estat: patchwork, 14 persones apuntades; el taller de la memòria, 14; manualitats, 13; Zumba, 12; ioga, 11; pintura, 10; fisioteràpia, 6 i aeròbic, 5. 
Pel que fa a l'oferta d'informàtica, al nivell bàsic hi ha 11 alumnes i a l'avançat, 9. A les classes de català s'han apuntat 8 persones i a les d'anglès per a adults, 7. Pel que fa a les propostes que s'han introduït com a novetat enguany, a les classes de ganxet i mitja s'han inscrit 5 persones i a les de llenguatge musical, 4.
Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer al Local Social de l'Ateneu, de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia, i de dilluns a divendres, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. El pagament s'ha de fer per transferència o bé amb targeta de crèdit o dèbit.

Classe de gimnàstica per a la gent gran, a l'Ateneu
Classe de gimnàstica per a la gent gran, a l'Ateneu
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 10/10/2017 18:52