Més de 200 persones celebren el vint-i-cinquè aniversari de la festa al barri de les Cases Noves

Dimarts 01/08/2017

Més de 200 persones es van aplegar, el dissabte 22 de juliol al vespre, per celebrar el vint-i-cinquè aniversari de la Festa de Sant Jaume, al barri de les Cases Noves. Es va fer un sopar, una audició amb el Trio Héxié, ball amb el grup A Vives Veus i no hi va faltar el pastís i el ja tradicional sorteig de regals.
Aquesta festa es tira endavant gràcies a la feina, l'esforç i la il·lusió dels veïns, que decoren el carrer de Pare Anton Soteras amb tires de colors i llums, com les que es feien fa anys. Quan faltava poc per 2/4 de 10 del vespre, la gent va començar a arribar. Les taules ja estaven parades. El sopar va consistir en còctel de peix amb gambes, cranc, pinya i enciams amb salsa còctel o entremès d'aperitiu al plat, de primer, i fricandó de vedella amb prunes i bolets o cueta de rap amb gambes, musclos i salsa romesco, de segon. També hi va haver menú infantil. El menjar el va servir el càtering Miq Mac, de Balaguer.
A les postres, va arribar un dels moments emotius de la festa. Va ser quan la presidenta de l'entitat, Pepita Domingo, va tallar el pastís d'aniversari amb un gran número 25 il·luminat amb unes bengales. A l'hora del cafè, el Trió Héxié va amenitzar l'estona. La formació, integrada pels poblatans Marta i Oriol Carceller i per Adriana Alsina, va interpretar El Cant dels Ocells en record a la veïna Rosa Valls, àvia més gran del municipi i que ens va deixar la nit abans.
Tot seguit, va començar el ball amb la formació A Vives Veus. Un bon nombre de gent es va animar a ballar els ritmes que va tocar aquest grup. A la mitja part, passades la 1 de la matinada, es va fer el sorteig d'una cinquantena de regals, cedits per empreses i establiments locals i l'Ajuntament. Hi havia espatlles de pernil, plantes, cistelles de fruita, vins o un televisor. Un cop fet el sorteig, es va repartir coca i moscatell per a tots els assistents.
El ball es va acabar passades les 3 de la matinada. La festa va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Santi Broch, i de diversos regidors del Consistori. L'activitat va comptar amb el suport de l'Ajuntament. 

Sopar i ball amb el grup A Vives Veus
Sopar i ball amb el grup A Vives Veus
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/08/2017 14:18