Més de 130 persones comparteixen l'arrossada de l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran

Dimecres 03/10/2018

La plaça de l'Ajuntament va aplegar, el diumenge 30 de setembre al migdia, més de 130 persones en una arrossada popular. L'activitat la va organitzar l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran i va comptar amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament. A més del dinar, hi va haver un bingo i un ball, que va tancar la jornada.
Va fer un dia esplèndid que convidava a compartir un dinar a l'aire lliure. La majoria dels assistents eren del municipi, tot i que també n'hi havia de localitats veïnes. Quan passaven uns quants minuts de les 2 del migdia, la paella ja estava a punt. De cuinar-la se'n va encarregar la Paella Mòbil, d'Igualada, i va sortir boníssima. L'àpat va consistir en una amanida, un plat d'arròs, gelat i cafè o tallat.
Després de dinar, i com a novetat d'enguany, hi va haver un bingo. Es van cantar tres bingos que li van tocar a: Maria Soteras, Maria Jorba i José Manuel Ruiz. Els regals dels dos primers van ser unes paneres i el tercer, que era especial, un pernil. Els obsequis de les línies van ser caixes de galetes i el darrer llibre guanyador del Premi Gumersind Bisbal i Gutsems, cedit per l'Ajuntament. La resta de regals eren obsequi de l'entitat organitzadora.
Cap a les 6 de la tarda, a l'Ateneu Gumersind Bisbal, va començar el ball amb el grup Som-hi Band. Més d'un centenar de persones van ballar els ritmes d'aquesta formació. A la mitja part, es va sortejar una panera que li va tocar a la Mari Pérez. La festa es va acabar cap a les 9 del vespre. A la jornada es va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Santi Broch; la regidora de Benestar Social, Carme Vallès, i membres de la junta de l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran.

El dinar es va fer a la plaça de l'Ajuntament
El dinar es va fer a la plaça de l'Ajuntament

La paella la va cuinar la Paella Mòbil, d'Igualada
La paella la va cuinar la Paella Mòbil, d'Igualada

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48