Més de 130 nens i nenes participen al Juga a l'Estiu i al Casalet

Divendres 03/08/2018
Més de 130 nens i nenes han gaudit de les propostes del Juga a l'Estiu i del Casalet, organitzades per la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament. Al Juga hi han participat 119 infants, d'entre 3 i 12 anys, i al Casalet, 15, des de P0 fins a P2.
El Juga es va fer del 25 de juny al 27 de juliol i va comptar amb catorze monitors, dos dels quals en pràctiques, i tres directors, un dels quals en pràctiques. L'eix d'animació van ser els oficis. Els nens i nenes van anar a visitar diferents oficis que es porten a terme al nostre municipi, com el rajoler, el lleter, el ferrer o el constructor de reproduccions de carros. Des de l'Ajuntament volem agrair la col·laboració de tots els poblatans i les poblatanes que van participar en aquesta iniciativa.
Els infants també van gaudir d'activitats molt diverses, com sortides als parcs i equipaments del poble; una visita al Mercat de la Masuca i a la Casa de la Festa, a Igualada; passar una nit a l'escola; confeccionar uns capgrossos o estampar una samarreta. Els dilluns, els dimecres i els divendres la quitxalla anava a la piscina.
El Casalet es va fer del 16 al 27 de juliol a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet. Es va comptar amb tres monitores. Els nens i nenes van poder gaudir de diferents propostes, com jocs d'aigua, danses aprendre cançons o estampar una samarreta.
Del 27 d'agost al 7 de setembre es farà una nova edició del Juga a l'Estiu, de les 9 del matí a la 1 del migdia, a l'escola Maria Borés.
Més d'un centenar de nens i nenes van participar al Juga a l'Estiu
Més d'un centenar de nens i nenes van participar al Juga a l'Estiu

Grup de nens i nenes i monitores del Casalet d'estiu
Grup de nens i nenes i monitores del Casalet d'estiu
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48