Més de 120 persones comparteixen l'arrossada popular de l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran

Dilluns 30/09/2019

L'arrossada popular organitzada per l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran va aplegar, el diumenge 29 de setembre, 125 persones. El dinar va tenir lloc a la plaça de l'Ajuntament i després hi va haver ball a l'Ateneu Gumersind Bisbal. L'activitat va comptar amb la col·laboració de l'Àrea d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament.
Cap a les 2 del migdia es va començar a servir l'àpat, que va consistir en una aminada, un plat d'arròs, gelat i cafè o tallat. La paella, que va sortir molt bona, la va cuinar la Paella Mòbil, d'Igualada. Entre els assistents n'hi havia del municipi i d'altres localitats veïnes. Es va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Antoni Mabras; la regidora de l'Àrea d'Atenció a les Persones, M. Pau Castaño, diversos regidors i regidores del Consistori i membres de la junta de l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran.
Després del dinar, es va fer un bingo. Els guanyadors i guanyadores van ser: Meritxell Broch, Alejandro Alamillo, Estel Rodríguez i Xavi Rodríguez. Els regals dels tres primers van ser unes paneres amb diversos productes alimentaris i el quart, que era especial, un pernil. Els obsequis de les línies van ser caixes de galetes.
L'activitat es va acabar amb un ball, a l'Ateneu, amb els músics Tago Mago. A la mitja part, es va sortejar una panera, que li va tocar a Roser Pastoret. La festa es va acabar cap a les 9 del vespre.

L'arrossada es va fer a la plaça de l'Ajuntament
L'arrossada es va fer a la plaça de l'Ajuntament

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48