L'ús adequat de les noves tecnologies entre els adolescents centra una xerrada al nostre municipi

Dimarts 28/11/2017

L'ús adequat de les noves tecnologies i de les xarxes socials entre els adolescents va centrar la xerrada que van organitzar, el dijous 23 de novembre al vespre al Local Social de l'Ateneu, les regidories d'Educació i de Joventut. La conferència, que portava per títol "Comunicació adequada entre adolescents a l'entorn 2.0", va anar a càrrec d'Albert López, director executiu de l'empresa 140 Comunicació.
El conferenciant va donar una sèrie de pautes de com els pares poden orientar els fills per fer un ús adequat de l'entorn 2.0 i els va prevenir de l'aparició de diverses problemàtiques, com el ciberbuling, la violència de gènere o el grooming. També va aconsellar que en la utilització de les noves tecnologies no s'han de marcar uns límits sinó pactar-ne l'ús que n'han de fer els joves.
Va ser una xerrada molt amena, durant la qual Albert López va acompanyar les seves explicacions amb la projecció de diversos vídeos. Aquesta activitat va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona i estava inclosa dins del programa "Eduquem en família".

La xerrada es va fer al Local Social de l'Ateneu
La xerrada es va fer al Local Social de l'Ateneu
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02