Llibres, roses, fotografies i contes per Sant Jordi

Dijous 20/04/2017

El nostre municipi viurà la festivitat de Sant Jordi amb diverses activitats, organitzades des del teixit associatiu local i des de l'Ajuntament. Les propostes es concentraran el diumenge 23 d'abril i el dimecres 26 es farà una sessió de l'Hora del Conte a la biblioteca municipal.
El diumenge, a la plaça de l'Ajuntament, a partir de les 9 del matí i durant tot el dia, hi haurà una parada de venda de llibres i roses. L'activitat l'organitzarà l'Associació Cultural Barrufet Roig. En aquest mateix espai, de les 10 del matí a la 1 del migdia, l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran posarà una parada per vendre llibres de segona mà. Aquesta mateixa entitat, a 2/4 d'1 del migdia, organitzarà una ballada de sardanes. A l'Espai Municipal de la Gent Gran, de les 10 del matí a les 12 del migdia, es podrà veure un recull fotogràfic de les activitats de l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran organitzades entre els anys 2016 i 2017.
El dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal mossèn Cinto Verdaguer, es farà una sessió de l'Hora del Conte amb el títol "Contes de cap per avall", a càrrec de Clara Gavaldà. Aquesta proposta s'organitzarà des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. 
A l'escola Maria Borés, el divendres 21 d'abril al matí, els alumnes assistiran a la representació d'una obra en anglès a càrrec de la companyia Jumping Ducks: per als cicle mitjà i superior serà "The Beauty and the Beast" i per als de cicle inicial i educació infantil, Pinocchio. A la tarda, al pati del col·legi, hi haurà una parada amb els treballs dels alumnes realitzats amb fang i relacionats amb 
la diada. Cada alumne rebrà un llibre de regal, que aniran treballant durant els mesos que queden de curs. El dijous 20 d'abril a la tarda, es farà una sessió de conta contes. A més de totes aquestes activitats, l'escola està decorada amb personatges de relats.
Al llarg d'aquesta setmana, a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet, els nens i nenes estan fent murals relacionats amb la diada i fan un drac i una rosa que s'enduran a casa. Les educadores explicaran a la quitxalla la llegenda de Sant Jordi amb titelles i es compraran llibres nous per al centre. Aquestes activitats s'organitzaran des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament.

Ballada de sardanes i parada de llibres, a la plaça de l'Ajuntament
Ballada de sardanes i parada de llibres, a la plaça de l'Ajuntament

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24/05/2017 13:00