L'hora del conte i una exposició de Pere Calders, actes del Correllengua

Dijous 10/10/2019

El nostre municipi s'adhereix, un any més, al Correllengua, la mobilització per la llengua i la cultura que la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) organitza des de 1996 i que enguany es dedica a la figura del poeta i escriptor Pere Calders, de qui es commemora el 25è aniversari del seu traspàs. Des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament s'organitzen dues activitats: una sessió de l'Hora del Conte i l'exposició "Pere Calders: l'essència màgica de les coses".
L'Hora del Conte es fa avui dijous 10 d'octubre, a les 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal mossèn Cinto Verdaguer. Assumpta Mercader explicarà diferents relats de Pere Calders, com Raspall, Des del cel cap avall, El núvol guilla o Els nens voladors. Seran contes tendres, màgics, de temes casolans, plens d'emoció.
L'exposició es podrà visitar des d'avui i fins al 17 d'octubre també a la biblioteca municipal. Consta d'una sèrie de plafons en què es recull la vida i l'obra d'un dels contistes més reconeguts de la literatura catalana. La mostra es podrà veure de dilluns a divendres, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. Aquestes dues activitats s'inclouen dins de l'Agenda Cultural, un ampli programa de propostes que es va iniciar el setembre i que es tancarà el novembre.

Portada d'un dels contes que Pere Calders
Portada d'un dels contes que Pere Calders

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48