L'essència de la terra de Rebeca Puértolas, a la Sala Municipal

Dijous 31/10/2019

La penedesenca Rebeca Puértolas porta a la Sala Municipal d'Exposicions les seves creacions de ceràmica. La col·lecció, que porta per títol "Estrats", es pot visitar des del diumenge 27 d'octubre i la inauguració va anar a càrrec de l'alcalde, Antoni Mabras; de la regidora de Cultura, Montse Sanou, i de la mateixa ceramista.
A la mostra es recullen tretze obres, que transpiren l'essència de la terra en diferents capes. Són peces irregulars, originals i en algunes hi combina ferro. És un treball amb un estil molt personal. Rebeca Puértolas es va graduar en Arts Aplicades en ceràmica a l'Escola d'Art de Vilafranca. Després va complementar la seva formació artística amb altres materials, com el ferro, la fusta, la forja i la pedra. Ho va fer a l'Escola Junyent i Subirà de Vic, on es va graduar en Tècnica de Grau Superior en Arts Aplicades a l'Escultura. És directora del taller Zenc Espai Creatiu.
"Estrats" es podrà veure fins al dissabte 9 de novembre. L'horari de visites és de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. Aquesta mostra està inclosa dins de la programació de l'Agenda Cultural, que s'organitza des de l'Ajuntament.

Inauguració de l'exposició de la penedesenca Rebeca Puértolas
Inauguració de l'exposició de la penedesenca Rebeca Puértolas

Estrats és el títol de la mostra de ceràmica
Estrats és el títol de la mostra de ceràmica

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31/10/2019 11:58