L'escola Maria Borés diu adéu al curs 2017-2018

Dimecres 13/06/2018

L'escola Maria Borés dirà adéu, el dissabte 16 de juny, al curs 2017-2018. Les activitats tindran lloc a partir de les 7 de la tarda al pati del centre i les organitzaran la plantilla de professors i l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA).
Per començar la festa hi haurà una actuació dels alumnes, en què es combinarà la música i el ball. Les representacions que oferirà cada curs seran: educació infantil, "Els musicals de la nostra vida" (P3, El guardaspaldas; P4, Mamma Mia i Priscilla: Reina del Desierto, i P5, Dirty dancing i Grease); primer, "From zero to hero"; segon, "Ioga dance"; tercer "Emocionem-nos ballant"; quart, "Annie: the musical"; cinquè, "Virtual  history game" i sisè, "Beliver".
Després de cada actuació, els nens i nenes rebran una ampolla d'aigua,  obsequi de l'AMPA. Un cop finalitzat l'espectacle, es lliuraran les orles i es farà el comiat als alumnes de sisè.
A les 9 del vespre començarà el sopar, organitzat per l'AMPA i la Comissió de Festes. L'àpat podrà ser de dues modalitats: sarró, cadascú es porta el menjar de casa, o botifarrada, s'haurà d'haver comprat el tiquet amb antelació. També caldrà fer, amb antelació, la reserva de lloc a les taules. Hi haurà servei de bar, organitzat per l'AMPA.
A més d'aquesta festa, el darrer dia lectiu, el divendres 22 de juny, els alumnes viuran una jornada especial. Durant el matí, s'ho passaran d'allò més bé jugant en dos inflables, un dels quals serà aquàtic. També participaran en una gimcana i rebran com a obsequi un gelat.

Festa de fi de curs de l'escola de l'any 2017
Festa de fi de curs de l'escola de l'any 2017
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02