L'escola Maria Borés acomiada el curs 2018-2019

Dimecres 12/06/2019

L'escola Maria Borés acomiadarà, el dissabte 15 de juny, el curs 2018-2019. Les activitats es faran al pati del centre i començaran a les 7 de la tarda. La festa l'organitzen el professorat, l'alumnat i l'Associació de Mares i Pares (AMPA) del col·legi.
Els i les alumnes d'educació infantil i primària oferiran una representació en què es combinarà música i ball. Les actuacions que farà cada curs seran: Els monstre de colors, educació infantil; A little leprechaun in America, primària; La dimensió desconeguda: el ball en el temps, segon; Cadena de favors, tercer; Earth: operació salvar la terra, quart; Bohemian Rhapsody, cinquè, i El gran showman, sisè.
Després de cada actuació, els nens i nenes rebran una ampolla d'aigua i un   obsequi per gentilesa l'AMPA. Un cop finalitzat l'espectacle, es lliuraran les orles i es farà el comiat als alumnes de sisè.
A les 9 del vespre començarà el sopar, organitzat per l'AMPA i la Comissió de Festes. L'àpat podrà ser de dues modalitats: sarró, cadascú es porta el menjar de casa, o botifarrada, s'haurà d'haver comprat el tiquet amb antelació. També caldrà haver fet, amb antelació, la reserva de lloc a les taules. Hi haurà servei de bar, organitzat per l'AMPA.
A més d'aquesta festa, el darrer dia lectiu, el divendres 21 de juny, els nens i nenes el dedicaran al món del circ. Al llarg del matí participaran en un taller de circ i després podran gaudir d'un espectacle d'acrobàcies, il·lusionisme, transformisme, malabars i humor.

Festa de fi de curs, al pati de l'escola, de l'any 2018
Festa de fi de curs, al pati de l'escola, de l'any 2018

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48