Les pintures de Rosa Montal tornen a la Sala Municipal dotze anys després

Dijous 09/11/2017

Les parets de la Sala Municipal d'Exposicions estaran cobertes, des del diumenge 12 de novembre, de les obres de la pintora Rosa Montal, que torna a aquest espai després de dotze anys. La mostra es podrà visitar fins al diumenge 26 de novembre.
La col·lecció pictòrica porta per títol "Arbres i flors" i s'inaugurarà el diumenge 12 de novembre, a la 1 del migdia. La darrera exposició que va fer Montal a la sala poblatana va ser el juliol de 2005, una mostra que, segons diu en l'escrit de presentació, recorda "amb nostàlgia i, per tant, he preparat aquesta d'ara, després de dotze anys, amb molta il·lusió". El dia de la inauguració, l'artista sortejarà un quadre entre els assistents.
L'horari de visita serà de dilluns a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, i el diumenge, de les 12 a les 2 del migdia. Aquesta exposició, organitzada per al regidoria de Cultura de l'Ajuntament, s'inclou dins de la programació de les Festes Culturals, que es va iniciar el setembre i que finalitzarà aquest mes de novembre.
Dins de les propostes culturals hi havia prevista per al diumenge 12 de novembre una representació de l'obra "Quin calvari de balnerari!", a càrrec del Patronat Parroquial d'Esparreguera-Teatre El Coverol, que s'ha anul·lat. 

Una de les obres de l'artista Rosa Montal
Una de les obres de l'artista Rosa Montal

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02