Les Festes Culturals continuen amb un concert al Castell de Claramunt i una exposició a la Sala Municipal

Divendres 14/09/2018

Les Festes Culturals continuen el proper cap de setmana amb dues propostes: un concert al Castell de Claramunt i una exposició d'Ester Marlès i Estela de Arenzana. El programa, que es va iniciar a principi de setembre i que s'allargarà fins al novembre, l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.
El dissabte 15 de setembre, a les 10 del vespre, la Sala Gran del Castell de Claramunt acollirà un concert amb el quartet Scaramouche. Aquesta audició forma part del Cicle de Música als Castells que promou la Fundació Castells Culturals de Catalunya. El preu de les entrades serà de 4 euros, que es podran comprar el mateix dia a la taquilla. Es disposarà d'un servei d'autobús per pujar fins a la fortalesa que sortirà a partir de les 8 del vespre des de la plaça de l'Ajuntament.
El quartet Scaramouche està format per: Elisenda Julià, veu; Jacob Marcé, guitarra; Albert Bello, guitarra, i Brady Lynch, contrabaix. Inspirats per la música de Django Reinhardt, el quartet interpreta el Jazz Manouche d'una forma variada i personal, però sempre amb la simplicitat i l'alegria característica d'aquest gènere que farà que el públic no pugui parar de moure el peu. El seu repertori va des del swing més clàssic fins al funky, la bossa o la rumba manouche, i ofereix així una visió més diversa i àmplia del Gypsy swing.
El diumenge 16 de setembre, a la 1 del migdia a la Sala Municipal d'Exposicions, s'inaugurarà la mostra d'Ester Marlès i d'Estela de Arenzana amb el títol "Dona + dona = natura sobre paper". La col·lecció combinarà les creacions pictòriques d'Ester Marlès amb les il·lustracions d'Estela de Arenzana. L'exposició es podrà visitar fins al dissabte 29 de setembre i l'horari d'obertura serà de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 dels vespre.

Els quartet Scaramouche actuarà a la Sala Gran del Castell de Claramunt
Els quartet Scaramouche actuarà a la Sala Gran del Castell de Claramunt

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48