Les entitats ja poden sol·licitar les subvencions a l'Ajuntament

Dimarts 19/02/2019

Les entitats locals poden presentar fins al 6 de maig la sol·licitud de subvencions per al 2019. Les peticions es podran presentar al registre d'entrada de l'Ajuntament, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia, i els dimarts també de les 4 a 2/4 de 7 de la tarda.
En el moment de presentar la petició s'hauran d'adjuntar diversos documents: la sol·licitud, el certificat del secretari de l'entitat, la memòria i el pressupost del projecte, la sol·licitud d'alta o modificació de dades bancàries i la declaració responsable de protecció del menor. A partir d'aquí, la Junta de Govern Local valorarà les peticions i atorgarà les ajudes. Un cop realitzades les propostes s'hauran de presentar les factures justificatives de la despesa, amb el document corresponent.
Tota la documentació necessària es pot trobar al web municipal: www.lapobladeclaramunt.cat (Ajuntament-Informació oficial-Ordenances i reglaments generals). Per a més informació us podeu posar en contacte amb l'administració local.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48