Les creacions fetes a mà, protagonistes a la Sala Municipal d'Exposicions

Dimecres 12/06/2019

Des del diumenge 9 de juny, les parets i els racons de la Sala Municipal d'Exposicions estan plens de les creacions artesanals de les alumnes dels tallers de puntes al coixí, manualitats i ganxet. La mostra la va inaugurar l'alcalde en funcions, Santi Broch, i es podrà visitar fins al 22 de juny.
Fets amb puntes al coixí, la persona que visiti la col·lecció pot trobar quadres, mocadors, coixins o cobretaules. De manualitats, hi ha quadres, màscares de carnaval, caixetes, gerros o plates, elaborats amb diferents tècniques, com el quilling. Pel que fa al ganxet, hi ha jerseis, bufandes o sabatilles. Totes les peces estan confeccionades amb una gran delicadesa i amb hores i hores de dedicació.
Les classes de puntes al coixí van a càrrec de l'Anna March i hi participen 20 alumnes. Les de manualitats les imparteix la Lydia Malpartida i compten amb 14 alumnes. I les de ganxet les fa la Mercè Altés i hi ha 5 alumnes. Les tres propostes es porten a terme al Local Social de l'Ateneu.
La mostra l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. L'horari de visita és de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Inauguració de l'exposició de puntes al coixí, manualitats i ganxet
Inauguració de l'exposició de puntes al coixí, manualitats i ganxet

Treballs de puntes al coixí
Treballs de puntes al coixí

Creacions de manualitats
Creacions de manualitats

Treballs de ganxet
Treballs de ganxet

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48