Les creacions de l'Esther Amat i la Iolanda Montaña, a la Sala Municipal

Del 14/04/2019 al 27/04/2019

L'Esther Amat i la Iolanda Montaña, residents a Igualada, portaran les seves creacions a la Sala Municipal de la Pobla de Claramunt. La presentació de la mostra tindrà lloc el diumenge 14 d'abril, a la 1 del migdia, i es podrà visitar fins al 27 d'abril.
Als quadres de l'Esther Amat, creats amb llapis aquarel·lable, es podran veure des de flors, animals, natura, cabanes de pedra seca fins a obres de Gaudí. La seva passió pel dibuix i la pintura, va portar l'artista a aprendre del pintor Josep Puigdengolas, un habitual de la Sala Parés de Barcelona. Posteriorment, es va anar formant ella mateixa i va experimentar amb diferents tècniques. Ha exposat en diferents poblacions de Catalunya i ha il·lustrat contes i l'auca dels Reis d'Igualada de l'any 2017. Col·labora amb diferents entitats i escoles.
La Iolanda Montaña recull la seva creació de marcs de miralls, elaborats reciclant diversos materials. Cada obra és el resultat d'hores de treball, en què ha creat cada una de les flors que la formen, que és única i diferent. Com es diu en el text de presentació, "cada mirall atrapa una realitat. Per a l'autora aquesta realitat és puresa, grandesa, quietud, companyia, silenci...".
La mostra de l'Esther Amat i la Iolanda Montaña es podrà visitar de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. La col·lecció l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

Una de les obres d'Esther Amat
Una de les obres d'Esther Amat

Detall d'un dels marcs de la Iolanda Montaña
Detall d'un dels marcs de la Iolanda Montaña

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48