L'entorn natural de can Solà acull una cantada de la Coral La Lira

Dimecres 26/09/2018

La plaça de can Solà va ser l'escenari natural, el diumenge 23 de setembre a la tarda, d'una cantada de la Coral La Lira, emmarcada dins dels actes de commemoració del centenari del naixement de l'entitat. El concert estava inclòs dins de la programació de les Festes Culturals, organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.
A la cantada hi van assistir un centenar de persones, que van gaudir de les peces que va oferir la formació vocal poblatana, algunes acompanyades amb instruments. Els cantaires, sota la direcció de la Marta Carceller, van interpretar diverses cançons d'estils diferents, com Dona nobis pacem de Mozart, Escolta-ho en el vent de Bob Dylan o Halleluja de Leonard Cohen. En el repertori es va estrenar la composició de Frederic Marí Caus can Solà.
En algunes peces, les veus van estar acompanyades pel piano a les mans de la Marta Torres i l'Oriol Carceller, que també va tocar la flauta travessera. A més de les peces cantades, el públic va poder gaudir de les cançons que van oferir al violí la Laura Gómez, el Gil Robert, la Bruna Rabell i la mateixa directora, la Marta Carceller.
La propera actuació de la Coral La Lira, emmarcada dins de la celebració del centenari de l'entitat, tindrà lloc el diumenge 7 d'octubre. Es farà a les 6 de la tarda a la plaça dels Vivencs i serà una de les activitats incloses dins del Correllengua 2018. I el concert central de la commemoració dels 100 anys tindrà lloc el dissabte 17 de novembre, a 2/4 de 7 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal i portarà per títol "Història d'una coral".

Actuació de la coral poblatana a l'entorn de can Solà
Actuació de la coral poblatana a l'entorn de can Solà

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48