L'Ajuntament promou plans d'ocupació per a persones aturades

Dimarts 26/02/2019

L'Ajuntament promou plans d'ocupació per a persones en situació d'atur. En aquests moments, i a través de la contractació del Consell Comarcal de l'Anoia, estan treballant tres persones, dues dones i un home, amb contractes d'una durada de 6 i 12 mesos.
Aquestes treballadores i treballador fan tasques de neteja i manteniment dels parcs i espais públics municipals i van començar a treballar a final de gener. El Consell Comarcal ofereix aquests contractes a través dels programes Treball i Formació i Enfeina't, del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Aquests projectes tenen com a objectiu millorar l'ocupabilitat de les persones destinatàries facilitant-los competències professionals mitjançant experiència laboral i formació, en el primer cas, i facilitant la pràctica laboral i l'adquisició d'experiència a persones en situació d'atur mitjançant la seva contractació laboral, en el segon.
L'Ajuntament també està tramitant la contractació de dues persones més en situació de desocupació, una com a peó de la brigada municipal i una altra, com a auxiliar administrativa, que s'incorporaran properament. En aquesta ocasió, es compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, a través del "Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020" en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019. Ambdós contractes tindran una durada de sis mesos. Amb l'impuls d'aquestes iniciatives es demostra la voluntat de l'Ajuntament poblatà per ajudar les persones aturades.

Dues de les persones contractades amb plans d'ocupació
Dues de les persones contractades amb plans d'ocupació

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48