L'Ajuntament fomenta l'ocupació de persones aturades

Dimecres 11/04/2018

L'Ajuntament fomenta, des de fa anys, l'ocupació de persones aturades a través dels plans ocupacionals, que es porten a terme, conjuntament, amb el Consell Comarcal de l'Anoia i la Diputació de Barcelona. Actualment, hi ha contractades dues persones i durant el 2017, sis.
El principal requisit per optar a un d'aquests llocs de treball és que siguin aturats de llarga durada, que estan cobrant un subsidi d'atur o bé que ja no cobren la prestació. Els contractes tenen una durada de sis mesos i els contractats fan tasques de neteja i manteniment dels espais públics del municipi o d'auxiliar administratiu.
De les dues persones que hi ha actualment contractades, una ho és a través del Consell Comarcal i l'altra, de l'Ajuntament. L'ens comarcal compta amb una subvenció del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu. I l'administració local disposa d'una aportació econòmica de la Diputació de Barcelona, a través del programa de foment de l'ocupació local 2017-2018. De les sis persones contractades el 2017, dues van ser mitjançant el Consell Comarcal i quatre, a través de l'Ajuntament.

Persona d'un pla d'ocupació que desenvolupa tasques administratives
Persona d'un pla d'ocupació que desenvolupa tasques administratives
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02