L'aire de la primavera arriba a la Sala Municipal amb les flors de l'Esther Amat i la Iolanda Montaña

Dimecres 17/04/2019

A la Sala Municipal d'Exposicions es respira, aquests dies, l'aire de la primavera. I és que des del diumenge 14 i fins al dissabte 27 d'abril es poden veure les obres de l'Esther Amat i de la Iolanda Montaña, que tenen com a protagonista principal les flors.
La presentació de la mostra va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch. L'Esther Amat recull una trentena de quadres, creats, principalment, amb llapis aquarel·lable. Són obres pintades amb delicadesa i cuidant cada detall, tant de forma com de color. La majoria són de flors, com tulipes, roselles, narcisos o nenúfars. Però també n'hi ha d'altres temàtiques, com animals (marietes, dofins o papallones, entre d'altres) i de construccions i monuments, com una cabana de pedra seca o el Timbaler del Bruc.
I les obres d'aquesta artista combinen perfectament amb els marcs dels miralls de la Iolanda Montaña, que també tenen les flors com a protagonistes. Són creacions molt originals elaborades amb oueres i pintades. No són uns marcs típics sinó que expressen sentiments i sensacions, com companyia, amistat, silenci, llibertat, esperança o vellesa, entre d'altres, que es transmeten amb el color.
La mostra de l'Esther Amat i la Iolanda Montaña, residents a Igualada, es pot visitar de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. La col·lecció l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.

La presentació de la mostra es va fer el diumenge 21 d'abril
La presentació de la mostra es va fer el diumenge 21 d'abril

L'exposició de l'Esther Amat i la Iolanda Montaña es podrà visitar fins al 27 d'abril
L'exposició de l'Esther Amat i la Iolanda Montaña es podrà visitar fins al 27 d'abril

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48