La segona Barru-calçotada aplega 130 persones a la plaça dels Països Catalans

Dimecres 03/04/2019

La segona edició de la Barru-calçotada va aplegar, el dissabte 30 de març, 130 persones a la plaça dels Països Catalans. El dinar el va organitzar l'Associació Cultural Barrufet Roig, que ha valorat la iniciativa com a tot un èxit respecte la primera edició.
L'activitat va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'àpat va consistir en calçots, botifarra de Calaf, mongetes, pica-pica, vi, aigua, gelat i cafè. Després de dinar, els i les assistents van poder seguir en una pantalla gegant el partit Barça-Espanyol i un cop finalitzada l'emissió, hi va haver música fins a les 9 del vespre.
A més d'aquesta activitat, l'entitat local també està treballant en altres propostes. Com cada any, el dia de Sant Jordi, a la plaça de l'Ajuntament, es posarà una parada de llibres i roses. I per l'Aplec del Castell de Claramunt, el dimecres 1 de maig, l'associació s'encarregarà de la barra de begudes, de l'esmorzar i, com a novetat, de fer una paella per dinar dalt de la fortalesa (més endavant es donaran més detalls sobre aquesta activitat).

La Barru-calçotada la va organitzar el Barrufet Roig
La Barru-calçotada la va organitzar el Barrufet Roig

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48