La secció d'escacs del CT la Pobla aconsegueix mantenir la categoria

Dimarts 26/03/2019
La secció d'escacs del CT la Pobla ha aconseguit mantenir la categoria dins del grup IV de la Segona Provincial de la Lliga Catalana, després d'haver obtingut l'ascens la temporada anterior. La competició ha finalitzat a mitjan de març i, durant la lliga, l'equip poblatà s'ha mostrat competitiu en tots els enfrontaments i ha quedat en el cinquè lloc de la taula, amb quatre punts i mig.
Els poblatans van iniciar la lliga el 20 de gener i l'han finalitzat el 17 de març. De les nou jornades disputades, en van guanyar quatre, en van perdre quatre i en van empatar una. Pel que fa als contrincants, cal destacar els potents equips de Sant Adrià i de Sant Josep, de Badalona, que han obtingut l'ascens de categoria. Són equips de poblacions més grans que la Pobla de Claramunt, fet que encara fa més meritòria la posició de la secció poblatana.
Durant aquesta temporada, els jugadors que han format part d'aquest equip han estat: Antoni Mabras, Manel Torres, Juan Lorente, Manuel i David Zumel, Josep Antoni Jiménez, Carlos Pérez, Sergi Cristóbal, Josep Sabaté i Àngel  Cervelló. Des de l'entitat es vol agrair l'esforç i la dedicació d'aquests jugadors i la col·laboració de l'Ajuntament.
Un dels partits disputats per la secció d'escacs del CT la Pobla
Un dels partits disputats per la secció d'escacs del CT la Pobla
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48