La Sala Municipal acull una col·lecció pictòrica amb diversitat d'estils

Dimarts 07/05/2019

Les creacions pictòriques dels i les alumnes de l'Escola de Pintura de la Pobla de Claramunt omplen les parets de la Sala Municipal. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, es pot visitar des del diumenge 5 de maig i es podrà veure fins al dissabte 18 del mateix mes.
Són quadres elaborats amb diferents tècniques i que transmeten la personalitat de cada pintor i pintora. És, precisament, aquesta diversitat un dels atractius i de l'originalitat d'aquesta mostra. La persona que passi per l'espai cultural hi podrà trobar flors, paisatges, retrats i pinzellades més abstractes. Cada quadre és únic i cada artista també.
Sota el guiatge de la poblatana Pilar Gil, les obres que s'exposen són de tretze alumnes: Montserrat Vidal, Leonor García, Roser Chiva, Eulàlia Gibert, M. Teresa Brugués, Angelina Solé, Rosa Romeu, Pepita Argelich, Rosa Sabaté, Salvador Rico, Montserrat Riba, M. Asunción Bellvehí i Lluís Alòs. Les classes de pintura es fan els dimarts, de les 4 a les 7 de la tarda, al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal.
La mostra de l'Escola de Pintura es pot visitar de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Exposició de l'Escola de Pintura, a la Sala Municipal
Exposició de l'Escola de Pintura, a la Sala Municipal

La col·lecció pictòrica es podrà visitar fins al 18 de maig
La col·lecció pictòrica es podrà visitar fins al 18 de maig

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48