La revetlla de Sant Jaume, al barri de les Cases Noves, tanca el calendari de festes d'estiu

Dijous 25/07/2019

La revetlla de Sant Jaume, al barri de les Cases Noves, tanca el calendari de les festes d'estiu al nostre municipi. Aquesta proposta festiva, amb una llarga tradició ja que enguany se celebrarà la vint-i-setena edició, tindrà lloc el dissabte 27 de juliol a partir 2/4 de 10 del vespre al carrer de Pare Anton Soteras.
L'activitat l'organitza l'Associació de Veïns del barri de les Cases Noves, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Primer es farà el sopar, pel qual s'haurà d'haver fet la reserva prèviament. El menú serà de dos plats: de primer, a escollir, cassoleta de favetes, espàrrecs, pops i gambes o canelons de peix casolans amb salsa de nous, i de segon, a escollir, jarret de vedella amb salsa porto, prunes i bolets o bacallà a la llauna amb musclos de roca i gambes. Les postres seran pastisset de mango i iogurt i després, cafè i licors. També hi haurà un menú per als més menuts i menudes.
Quan la gent acabi de sopar, podrà ballar amb els ritmes del grup A Vives Veus fins a la matinada. A la mitja part del ball, es repartirà coca i moscatell i arribarà un dels moments més desitjats de la nit festiva, el sorteig de regals. Els obsequis els cedeix l'entitat organitzadora, empreses i establiments locals i l'Ajuntament.

Sopar del barri de les Cases Noves de l'any 2018
Sopar del barri de les Cases Noves de l'any 2018

Ball de la revetlla de Sant Jaume de l'any 2018
Ball de la revetlla de Sant Jaume de l'any 2018

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48