La regidoria de Benestar Social organitza una àmplia oferta de cursos i tallers, amb algunes novetats

Divendres 01/09/2017

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament ja ha donat a conèixer el programa d'activitats per al curs 2017-2018. Algunes de les propostes es mantenen d'anys anteriors, ja que tenen molt bona acollida, i s'ha introduït alguna novetat, com un taller de ganxet i mitja o un de treure profit al WhatsApp.
Les propostes s'iniciaran entre els mesos de setembre i octubre i finalitzaran el juny. Les novetats per a aquest curs són els tallers de: llenguatge musical, ganxet i mitja, cuina creativa, treure profit al WhatsApp i conèixer l'ultima versió i les novetats de Windows. 
L'oferta d'activitats està dividida en quatre blocs: cursos d'informàtica, cuida't el cos i la ment, tallers per triar i remenar i cursos de formació. Algunes de les propostes que se segueixen d'altres cursos per la bona acceptació que tenen són: pilates, aeròbic, Zumba, manualitats, pintura, patchwork, anglès  o català. 
Les inscripcions per participar en les diferents propostes es poden fer al Local Social de l'Ateneu, del 31 d'agost al 8 de setembre, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia. I a partir del 12 de setembre, de dilluns a dijous, de les 9 a les 12 del matí, i, de dilluns a divendres, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. El pagament s'haurà de fer per transferència o bé amb targeta de crèdit o dèbit. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 808 78 00.

Taller de manualitats, al Local Social de l'Ateneu
Taller de manualitats, al Local Social de l'Ateneu
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/09/2017 12:25