La programació de tardor-hivern del Cau Jove ja és al carrer

Dimarts 02/10/2018

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament, a través del Cau Jove, ja ha tret al carrer la programació de tardor-hivern. Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre el jovent poblatà podrà gaudir de diversos tallers, campionats i sortides.
Pel que fa als tallers, n'hi haurà de manualitats i de cuina. Quant als primers, se'n farà un per elaborar una catifa amb pom poms, els dijous 18 i 25 d'octubre, i un altre per confeccionar tapissos de paret, els dijous 15 i 22 de novembre. L'horari serà d'1/4 de 6 a les 7 de la tarda. Es podran apuntar un màxim de deu persones a cada taller i el preu serà d'1 euro per a cada activitat.
Pel que fa a l'oferta de cuina, el dimarts 30 d'octubre es farà un taller de panellets; el dijous 22 de novembre, un d'elaboració de pizzetes, i el dijous 13 de desembre, un de fer torrons. Les tres activitats es faran a partir d'1/4 de 6 de la tarda i seran gratuïtes. Amb motiu de Halloween, el dimecres 31 d'octubre a partir de les 5 de la tarda es farà un taller de maquillatge. El preu serà d'1 euro i les places estaran limitades a 15 persones.
Quant a les sortides, per al dissabte 27 d'octubre se n'ha previst una a Port Aventura i el diumenge 16 de setembre, a l'emissió televisiva del programa de La Marató. Pel que fa als campionats, del 10 al 22 de desembre se'n disputarà un de Fifa 2019. I per al mes de desembre també és previst portar a terme uns tallers de decoracions nadalenques, del 3 al 21, i la festa de l'amic invisible, el divendres 21.
El Cau Jove, situat a la plaça de la Vila, està obert de dilluns a divendres, de les 3 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, i els dissabtes, de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. L'equipament juvenil està adreçat als joves a partir d'11 anys.

El mes d'octubre es farà un taller de panellets
El mes d'octubre es farà un taller de panellets

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48