La Pobla recull 1.250 euros per a la lluita contra el càncer

Dimecres 24/10/2018

El nostre municipi ha recollit 1.250 euros per a la lluita contra el càncer. La delegació poblatana de l'associació espanyola d'aquesta malaltia va organitzar, el diumenge 21 d'octubre, una caminada i un esmorzar popular. L'activitat, que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament, era el vuitè any que es duia a terme.
La recaptació es va fer durant aquesta jornada i amb els números del sorteig d'una panera, que dies abans van vendre voluntàries casa per casa. Cap a 2/4 de 9 del matí una trentena de persones es van aplegar a la plaça de l'Ajuntament per participar en la caminada, que va dirigir el poblatà Virgili Soteras. La ruta, que va durar unes dues hores i mitja, aproximadament, es va fer fins a l'encreuament de la Roca Llarga i tornada al punt de sortida.
Mentre es feia la caminada, a la plaça de l'Ajuntament, una trentena de poblatans i poblatanes van poder compatir un esmorzar, que va consistir en un entrepà i una beguda, i que tenia un preu de 5 euros per col·laborar amb la iniciativa solidària. Cap a 2/4 de 12 del matí es va fer el sorteig d'una panera, que li va tocar a l'Antònia Gallardo. L'activitat es va poder tirar endavant gràcies a la feina d'una desena de voluntàries, que van fer l'esmorzar i van vendre els números del sorteig.

Grup de persones que van participar i col·laborar per recollir fons contra el càncer
Grup de persones que van participar i col·laborar per recollir fons contra el càncer

Caminada contra el càncer cap a l'encreuament de la Roca Llarga
Caminada contra el càncer cap a l'encreuament de la Roca Llarga

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48