La Pobla participa, per segon any, a la jornada Let's Clean Up Europe! amb la neteja de la llera del riu Anoia

Dimecres 08/05/2019

L'Ajuntament se suma, per segon any, a la jornada Let's Clean Up Europe!, una acció comuna que s'organitza a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. L'actuació es portarà a terme el dissabte 11 de maig i consistirà en la neteja de la llera del riu Anoia al seu pas pel nucli urbà.
L'activitat tindrà lloc de les 9 a les 12 del matí i per participar-hi cal haver-se inscrit prèviament. El punt de trobada serà al parc de Sant Galderic. L'acció s'organitza des de l'Ajuntament i s'impulsa des de l'Agència de Residus de Catalunya amb el suport de la Diputació de Barcelona, d'Ecovidrio i de Cicloplast.
En l'edició de l'any passat es van recollir 112,5 quilos de residus: 2 de paper i cartró; 12 de plàstic i envasos; 2 de vidre; 96 de resta que no es pot reciclar i una bateria de 0,5 quilos. Entre els residus recollits hi havia plàstics, llaunes, tubs, vidres, entre d'altres.
Enguany, els i les alumnes de sisè de l'escola Maria Borés, juntament amb l'alumnat que forma part de la comissió mediambiental de l'Institut de Vallbona, també se sumaran a aquesta iniciativa de neteja de la llera del riu Anoia. L'activitat, impulsada des del centre educatiu de secundària, es portarà a terme el divendres 10 de maig, de les 9 a les 12 del matí.
El Let's Clean Up Europe! a Catalunya arriba a la sisena edició i està emmarcat en el projecte de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Consisteix en realitzar accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans i de la mà d'associacions, administracions, empreses, escoles,  universitats o ciutadans directament.

Participants a la neteja del riu Anoia en l'edició de l'any 2018
Participants a la neteja del riu Anoia en l'edició de l'any 2018

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48