La Pobla participa, per primera vegada, a la Mostra Internacional de Films de Dones

Dijous 24/10/2019

El nostre municipi participarà, per primera vegada, a la Mostra Internacional de Films de Dones, que s'impulsa des de l'Àrea d'Igualtat  de Gènere i LGTBI de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena. El film que es projectarà serà "El viatge de la Marta", de Neus Ballús, el divendres 25 d'octubre, a les 8 del vespre a l'Ateneu Gumersind Bisbal, que és el mateix dia que s'estrena als cinemes.
Aquesta iniciativa ja és el sisè any que s'organitza des de la mancomunitat i s'inclou dins del programa itinerant de la 27a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. "El viatge de la Marta" (Staff Only) explica la història d'una noia de 17 anys que es troba passant les vacances de Nadal al Senegal amb el seu pare i el seu germà gran. La fascinació de la protagonista pel Khouma, un càmera senegalès que treballa filmant les excursions dels turistes, tensarà la ja conflictiva relació amb el seu pare. Els vídeos del Khouma seran part de la pel·lícula i ajudaran la Marta a descobrir els mecanismes interns del negoci del turisme. Alhora, establirà relació amb l'Aissatou, una noia que neteja les habitacions d'un hotel, amb qui tindrà un lligam més fort del que s'espera.
El guió de la pel·lícula, que és d'aquest any, és obra de la mateixa Neus Ballús i de Pau Subirós. La música és d'Isabel Latorre i té com a actors principals Sergi López, Elena Andrada i Ian Samsó. El film, que es va projectar al Festival de San Sebastián, té una durada de 83 minuts i l'entrada és gratuïta.

Cartell de la pel·lícula El viatge de la Marta
Cartell de la pel·lícula El viatge de la Marta

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48