La Pobla inicia la temporada de piscina el dissabte 15 de juny

Dimecres 12/06/2019

La Pobla de Claramunt obrirà la temporada d'enguany de la Piscina Municipal el dissabte 15 de juny. L'equipament, gestionat des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, estarà obert fins al diumenge 15 de setembre i l'horari serà de les 11 del matí fins a les 8 del vespre.
Per fer els abonaments caldrà portar una fotografia mida carnet de cada persona beneficiària del servei; el DNI de la persona sol·licitant i de cada persona membre de la família o el llibre de família, en cas d'abonament familiar, i el títol de família nombrosa o monoparental, en cas d'abonament familiar. A les oficines municipals es facilitarà el full de sol·licitud d'abonament. El pagament es podrà fer amb targeta bancària o per transferència.
Els abonaments de temporada poden ser individuals o familiars i els preus depenen de si s'està o no empadronat al municipi. Les famílies nombroses o monoparentals empadronades al poble tenen un preu més reduït. També es poden treure abonaments de 10 entrades.
Els nens i nenes fins a 5 anys poden entrar gratuïtament però caldrà que vagin acompanyats dels pares o d'una persona que hagi pagat l'import de l'entrada o tingui l'abonament individual o familiar, i en serà responsable a tots els efectes. Els preus es mantenen de les darreres temporades.
L'abonament es pot fer a les oficines municipals, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia, i caldrà presentar-lo cada dia en el moment d'entrar a la piscina. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 086 075.

Cursets de natació
Pel que fa als cursets de natació, que organitza la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, es faran de l'1 al 26 de juliol. Les inscripcions es poden fer a les oficines municipals, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia, i el preu és de 55 euros.
Hi haurà diferents grups, amb diferents horaris: grup 1, de les 5 a les 6 de la tarda, per als nens i nenes que no saben nedar o iniciació de 3 anys; grup 2, de les 6 a les 7 de la tarda, per als nens i nenes que vulguin millorar i que ja saben nedar una mica; grup 3, de les 7 de la tarda a les 8 del vespre, perfeccionament, per als qui ja saben nedar, i grup 4, de les 8 a les 9 del vespre, per als adults. La final es farà el divendres 26 de juliol.
En el moment de fer la inscripció, caldrà indicar el nom i els cognoms del/ la participant al curset i el grup orientatiu on s'apunta. També caldrà portar una fotocòpia de la targeta sanitària. El pagament es podrà fer amb targeta o per transferència.

La temporada de piscina serà del 15 de juny al 15 de setembre
La temporada de piscina serà del 15 de juny al 15 de setembre

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48