La Pobla escull nou Jutge de Pau

Dimecres 17/04/2019

El nostre municipi va escollir, el dimecres 10 d'abril, nou Jutge de Pau titular, càrrec que ocuparà Antoni Escudé en substitució de Jaume Buera, que ho ha estat durant 12 anys. L'elecció es va fer en la darrera sessió ordinària d'aquest mandat i la candidatura, que era única, va ser escollida per set vots a favor i quatre en blanc.
Un cop elegit pel plenari, es remetrà l'acord a la Comissió de la Sala d'Expedients de Jutges de Pau titulars i/o substituts de Catalunya als efectes d'elevar-ho a la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que és l'òrgan que el nomenarà oficialment. Un cop fet aquest tràmit, el nou jutge prendrà possessió del càrrec davant de la lletrada de l'administració de Justícia de l'Agrupació Municipal de Jutjats de Pau número 40, a la qual pertany la Pobla de Claramunt.
El 2002 Jaume Buera va assumir el càrrec de Jutge de Pau suplent, quan el titular era Benet Cardús. El 2007 va passar a ser Jutge de Pau titular, càrrec que ha ocupat fins a l'actualitat. Com a Jutge de Pau suplent hi ha la Pepita Soteras.
A més d'aquest tema, en aquest darrer ple ordinari  es va ratificar un conveni entre els ajuntaments de Vilanova del Camí, Òdena i la Pobla de Claramunt per a la prestació de serveis a persones emprenedores i empreses. També es van aprovar els textos refosos de la modificació puntual del Pla Parcial Industrial Els Plans d'Arau usos 3 i de les Normes Subsidiàries de Planejament del Tio Nel·lo, al barri del Xaró.

Ple ordinari del 10 d'abril de 2019
Ple ordinari del 10 d'abril de 2019

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48