La Pobla de Claramunt tanca la primera Setmana Europea de l'Esport amb una bona acollida

Dilluns 30/09/2019

Els esports van ser els protagonistes de les jornades que es van organitzar del dilluns 23 al divendres 29 de setembre al nostre municipi. Les activitats es van incloure dins de la Setmana Europea de l'Esport, a la qual el municipi participava per primera vegada. Durant aquests dies es van programar propostes esportives de diverses modalitats, com acroioga, boxa tailandesa, futbol o tennis.
Les jornades es van coordinar des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament en col·laboració amb el CF la Pobla, el CT la Pobla i el Cau Jove. Dues de les activitats que van tenir una bona resposta van ser la iniciació a l'acroioga, que va obrir la setmana, en què una vintena de persones van poder combinar el ioga i les acrobàcies; i la boxa tailandesa, amb una masterclass de Muay Thai a càrrec de Dani Molero, en què hi van participar una vintena de joves i nens.
També cal destacar l'exhibició de tennis amb jugadors d'alt nivell, que va tancar les jornades el diumenge al migdia, amb la participació de més d'una cinquantena de persones, entre adults i nens i nenes. Els i les tennistes professionals que van participar en la demostració van ser: Marina Bassols, Júlia Payola, Íñigo Cervantes i Juan Lizariturry. Després de l'exhibició, i junt amb l'equip tècnic del club, els participants van poder jugar a tennis i provar el material de la marca Head, considerada una de les millors.
El futbol també va tenir presència en aquesta Setmana Europea de l'Esport. El dissabte al matí al camp de futbol municipal del Pas Blau es van disputar tres partits amistosos de l'Escola de Futbol Base. En la categoria benjamí i aleví, els poblatans van jugar amb el Fàtima i en la cadet, amb el Mediona.
A més de les activitats esmentades, la gent gran també va participar en aquestes jornades amb una sessió de gimnàstica, que es va fer el dimecres a la plaça de l'Ajuntament. El dijous, un bon nombre de gent es va moure al ritme dels balls llatins amb un taller de Zumba, i el divendres, un grup de joves van jugar a tennis taula al parc de Sant Galderic. Des de la regidoria d'Esports s'ha fet una valoració molt positiva de com han anat les jornades i de cara l'any vinent es plantejaran noves propostes.

Participants a la sessió d'iniciació a l'acroioga
Participants a la sessió d'iniciació a l'acroioga

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48