La Pobla de Claramunt recull uns 1.200 € per a la lluita contra el càncer

Divendres 27/09/2019

La Pobla de Claramunt ha recollit uns 1.200 euros per a la lluita contra el càncer. La delegació poblatana de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) va organitzar dues activitats per recaptar aquests fons, una xerrada i una caminada, i es va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament.
A la caminada, que es va fer el dissabte 14 de setembre, hi van participar una cinquantena de poblatans i poblatanes. La sortida es va fer cap a 2/4 de 9 del matí des de la plaça de l'Ajuntament i el recorregut va ser cap a la zona del camí del Cargol, sota el guiatge del Virgili Soteras.
Cap a les 11 del matí, els i les caminants van tornar a la plaça de l'Ajuntament, on una vintena de persones van compartir un esmorzar. Després es va fer el sorteig d'una panera que li va tocar al Joan Martos i li va recollir el seu fill Abel. Els números els van vendre, uns dies abans, voluntaris i voluntàries per les cases del municipi.
A més d'aquesta activitat, el divendres 13 de setembre a la tarda al Teatre Jardí, es va fer una xerrada amb el títol "La gestió de les emocions", a càrrec de Marc Clemente, psicooncòleg. Tot seguit, Carolina Antequera, treballadora social, i Èlia Gabarró, coordinadora Comarcal de l'AECC també van exposar diversos temes per donar a conèixer l'entitat. A la xerrada hi van assistir una trentena de persones. 

Grup de participants a la caminada
Grup de participants a la caminada

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48