La Pobla de Claramunt col·labora amb més de 2.700 € a La Marató, dedicada al càncer

Divendres 21/12/2018

El nostre municipi va col·laborar, un any més, amb La Marató de TV3, que enguany es va dedicar al càncer i que va arribar a la vint-i-setena edició. Durant el bingo solidari, el diumenge 16 de desembre, es van recaptar 2.734,86 € i hi van participar unes 140 persones.
L'activitat, que va arribar a la quinzena edició, la van organitzar les regidories de Sanitat i de Cultura de l'Ajuntament i va tenir lloc a l'Ateneu Gumersind Bisbal. Des d'1/4 de 7 de la tarda i fins passats 1/4 de 9 del vespre es van cantar set bingos, quatre de normals, que eren al preu de 2 €, i tres d'especials, que eren al preu de 3 euros. Els guanyadors i guanyadores van ser: Juan López, Tània Escobar i Sasha Ais, Jaume Balcells, Marià Còdol, Pepita Domingo, Meritxell Martínez i Magda Soteras.
Els obsequis que es van sortejar, tant per a les línies com per als bingos, els van cedir l'Ajuntament i diversos establiments i empreses del municipi i de la comarca. Del total de la recaptació obtinguda, 200 € van ser un donatiu de l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran.
Des de la regidoria de Joventut, a través del Cau Jove, el mateix diumenge 16 de desembre, es va organitzar una sortida per assistir a l'emissió en directe del programa de La Marató. En aquesta activitat hi van participar una quinzena de joves, que van estar entre el públic d'1/4 de 6 de la tarda a les 9 del vespre.
A més d'aquestes dues propostes, el dijous 13 de desembre al Teatre Jardí al vespre, el metge del CAP del municipi, David Zumel, va oferir una conferència sobre el càncer. La presentació de la xerrada va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch. Durant la seva exposició, el facultatiu es va referir a diferents aspectes de la malaltia i va fer especial incidència a diverses qüestions sobre la prevenció, com no fumar o seguir una alimentació sana. David Zumel va acompanyar el seu parlament amb un muntatge de PowerPoint.
Des de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt es vol donar les gràcies a tots els poblatans i les poblatanes i als col·laboradors que van fer possible tirar endavant, un any més, la iniciativa solidària. Aquestes activitats formaven part  de l'agenda d'activitats nadalenques, que inclou diverses propostes, com la Copa Nadal de Natació, el Pessebre Vivent, el concert de Nadal de la Coral La Lira.

XV bingo solidari a favor de La Marató, a l'Ateneu
XV bingo solidari a favor de La Marató, a l'Ateneu

Xerrada informativa sobre el càncer, al Teatre Jardí
Xerrada informativa sobre el càncer, al Teatre Jardí

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48