La Pobla de Claramunt acull l'estrena de la pel·lícula de Neus Ballús, El Viatge de la Marta

Dimecres 30/10/2019

Dins de la 27a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, la Pobla de Claramunt va projectar, el divendres 25 d'octubre al vespre, la pel·lícula de Neus Ballús, "El viatge de la Marta" (Staff only), que aquest mateix dia es va estrenar als cinemes. A la projecció, que es va fer a l'Ateneu Gumersind Bisbal, hi van assistir més d'una trentena de poblatans i poblatanes.
La iniciativa es va impulsar des de l'Àrea d'Igualtat de Gènere i LGTBI de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena i es va organitzar des de la cooperativa Drac Màgic. Era la primera vegada que la Pobla participava en aquesta mostra, que ja és el sisè any que es promou des de la mancomunitat.
"El viatge de la Marta" és un retrat polièdric del turisme occidental a l'Àfrica i de la mirada del turista sobre la realitat africana. Després de la seva première mundial a la Berlinale i del seu pas pels Festival de Màlaga, San Sebastián i el BCN Film Festival, divendres es va estrenar als cinemes. Protagonitzada per Sergi López, Elena Andrada i Ian Samsó, el film té com a guionistes la mateixa Neus Ballús i Pau Subirós, amb música d'Isabel Latorre.
Abans de la projecció del film, van dirigir unes paraules als i les assistents la regidora de Cultura, Montse Sanou, i una representant de Drac Màgic.

La projecció del film es va fer a l'Ateneu
La projecció del film es va fer a l'Ateneu

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48