La Pobla col·labora, un any més, amb La Marató amb una xerrada i un bingo

Dijous 13/12/2018

El nostre municipi se suma, un any més, a la iniciativa solidària de La Marató de TV3, dedicada al càncer. Des de la regidora de Sanitat i Benestar Social i la de Cultura s'organitza una xerrada informativa i un bingo, que arribarà a la quinzena edició. I des de la regidoria de Joventut es farà una sortida per assistir al programa en directe de la televisió catalana.
Avui dijous 13 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Jardí, el metge del CAP, David Zumel, oferirà una conferència sobre el càncer en què explicarà, amb el suport d'un audiovisual, diferents aspectes sobre la malaltia.
El diumenge 16, a les 6 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal, s'organitzarà un bingo. Es cantaran diferents bingos que seran al preu de 2 euros els normals i de 3 euros els especials. Els obsequis que se sortejaran els cedeix l'Ajuntament i diversos establiments i empreses locals i de fora. La iniciativa, cada any, té molt bona acollida per part dels poblatans i les poblatanes.
Aquest mateix dia, des de la regidoria de Joventut, a través del Cau Jove, s'organitzarà una excursió per assistir a l'emissió en directe del programa de La Marató a TV3. L'autobús sortirà a 2/4 de 4 de la tarda des de la plaça de l'Ajuntament. L'estada al plató serà de les 5 de la tarda a les 9 del vespre. Totes aquestes propostes formen part de l'agenda nadalenca.
La Marató arribarà a la vint-i-setena edició i té com a lema "La investigació dona vida". El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones. Cada dia moren 28 persones d'aquesta malaltia, és a dir, més de 10.000 a l'any. Gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Tot i els avenços que s'han fet en els tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer encara és molt alta. Per tant, cal seguir investigant per millorar la supervivència de les persones que patiran la malaltia.

Xerrada sobre La Marató, al Teatre Jardí

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48